Obecnie ma bluesa, czyli radio robertkk będzie pasować, w przypadku tego radia musi być ramka (taka jak do columbusa z manualną climą?) . Podziękował serdecznie
Mamy jakiegoś dystrybutora Cyfra+?
Zwiń
X
-
Mamy jakiegoś dystrybutora Cyfra+?
Jak w temacie.
[ Dodano: Pon 09 Kwi, 12 17:11 ]
A tak na marginesie:
Kończy mi się umowa na abonament, za który płacę teraz (po zakończonej kilka miesięcy temu promocji) 52zł. W piątek zadzwonił do mnie koleś z infolinii i stwierdził, że proponuje mi super warunki na przedłużenie, bo:
1. umowę będę miał tylko na 15 miesięcy,
2. przez te 15 mięsięcy bedę płacił za pakiet wart 52zł "jedyne" 44zł
3. za użytkowanie (wynajem) dekodera HD nie będzie ode mnie pobierana żadna opłata.
I już prawie się zdecydowałem, ale wszedłem na stronę Cyfry+ i zobaczyłem, że nowi abonenci dostaną:
1. umowę na 12 miesięcy
2. pakiet wart 52zł za 44zł
3. za użytkowanie (wynajem) dekodera HD opłata 0zł.
Może nie wszystko doczytałem, ale chyba(?) nowi abonenci mają lepsze warunki (12m-cy zamiast 15m-cy) niż mi zaproponowane?
-
-
Agamek12, proponuje wysłać "wypowiedzenie" umowy to dostaniesz najlepsze warunki. Cyfre mam od 1998 roku i za każdym razem jest ten sam schemat. Przed końcem dzwonią z propozycją która nigdy jeszcze mnie nie zadowoliła. Wysyłam wypowiedzenie. Dzwonią jeszcze raz z pytaniem dlaczego chce zrezygnować. Przedstawiam swoje oczekiwania i jak do tej pory (czyli już 14 lat :shock: ) dochodziliśmy do porozumienia przy czym przy pierwszym telefonie Pani/Pan zawsze twierdziła, że już nic więcej nie wynegocjuje. Właśnie kilka dni temu sam zadzwoniłem spytać co mi proponują. Oczywiście propozycja mnie nie satysfakcjonowała i podziękowałem. Wypowiedzenie w drodze więc czekam na telefon. :diabelski_usmiech
[ Dodano: Pon 09 Kwi, 12 20:28 ]
Ostatnim razem wynegocjowałem tuner PVR bez opłat nie mając wykupionych kanałów HD. Nawet Pani w infolinii, jak zadzwoniłem po jakimś czasie z jakimś problemem, była w szoku że jest taka możliwość :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
gregor6, też tak zrobiłem ostatnio z N, bo proponowali gorsze warunki niż były do tej pory, a coś ok. 2 tyg przed rozwiązaniem umowy zadzwonili z propozycją dożo lepszą niż do tej pory. Więc najplepie przedłużenie umowy rozpocząć od wysłania wypowiedzenia i czekania na najlepszą ofertęKacperOpel Combo C 1,6 8v
O2 Combi 2.0 FSI
Komentarz
-
-
ja miałem n-ke ale zrezygnowałem bo cały czas podnosili ceny a oferta nie była lepsza. też oferowali mniejsze opłaty po wypowiedzeniu ale zrezygnowałem.
Teraz mam cyfrę+, ale jest myk z multiroomem to wziąłem z kumplem i płacimy po połowie a oferty n-ki i cyfry za tę kwotę nie ma co porównywać, mam teraz canale+, hbo x 3, kanały hd, dla kibiców piłki do bólu, a płacę mniej niż w nce. Multiroom jest super.
Komentarz
-
Komentarz